Mijn coaching start bij wat jij al kan en nog wilt bereiken.

 

Voor het verkrijgen van wezenlijke persoonlijke inzichten kan je gebruik maken van de signalen die je lichaam afgeeft.

 

Lichaamsgericht-coachen is ervaring Soeren en helpt je om routines te doorbreken. Het herstelt en verstevigt de relatie tussen lichaam, geest en hart. Door is te trainen en te horen aan gezond en overtuigend stemgebruik. Het verkennen en ontwikkelen van verschillende energie-levels in het lichaam met bijbehorend stemgebruik werkt bevrijdend en versterkend.  

 

Overtuigend stemgebruik waarin gezond mentaal en lichamelijk welzijn is te horen, kan worden getraind. Dat kan op 2 manieren: door aandacht te besteden aan stressvermindering op basis van ademhalingstechniek of door het opvoeren van energie-levels en empowerment van het lichaam binnen het stemgebruik. Deze 2 basislijnen kunnen afwisselend worden ingezet om een optimaal effect te bereiken.

 

Lichaamsbewustzijn geef ik op een speelse en ontspannen manier een impuls door ademhalings- en bewegingsoefeningen af te wisselen met eenvoudige stemtraining. Zo zoeken we de lichaamsenergie en lichaamskracht op en bouwen we die ook weer af. ‘Relaxers’ en ‘Energizers’ maken mentale kracht en energie los die het zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen een frisse boost geven waarbij de stem wordt ingezet als power=tool. Ik leer je dus geen kunstje, maar de taal van je lichaam te herkennen in je stem.

 

“Laat je horen!” voor vrouwenvoor vrouwen

 

Tijdens de workshops “Laat je horen!” wordt lichaamsgericht coachen gecombineerd met een gezonde en krachtige stem- en ademtechniek. De workshops zijn gevuld met oefeningen die vrouwen bewust maken van de balans tussen lichaam en geest, energie en kracht.