Als professioneel musicus/zangeres ben ik al mijn hele leven bezig met het ontwikkelen van talent: eerst mijn eigen talent, later het talent van anderen. De ervaring, kennis en wijsheid die ik in de muziekwereld heb opgedaan, wil ik graag met jonge musici delen. 

 

Muziek centraal zetten in je leven geeft enorm veel voldoening, plezier en richting aan je leven. Ik geloof in het ontdekken en ontwikkelen van (sub)talenten die jouw unieke talent muziekmaken kunnen ondersteunen en versterken.

 

Het onderzoeken, benoemen en ontwikkelen van sub-talenten die jouw muziektalent nog zichtbaarder kunnen maken, zorgen ervoor dat jouw muziektalent wordt herkend en gewaardeerd. Want ik geloof in de energieke kracht en positieve duurzame energie die uitgaat van talent, van muziek. Dat talent heb je om te delen of te vermenigvuldigen.