Al meer dan 20 jaar werk ik met jonge mensen, waaronder singer-songwriters. Deze jonge mensen zijn intensief bezig met de vraag: “hoe kan ik mijn eigen stem ontwikkelen die letterlijk en figuurlijk mijn unieke verhaal vertelt?”

Vaak komen ze niet alleen bij mij om te leren zingen en schrijven, maar ook om lastige onderwerpen te bespreken. 

 

Nadenken over de impact je kunt maken is een intensief, inspirerend en soms ook heel confronterend proces. Deze zoektocht is universeel en tegelijkertijd heel persoonlijk en zeker niet alleen voor singer-songwriters bedoeld: iedereen is er eigenlijk gewoon de hele tijd mee bezig.

 

Vanuit de ervaring die ik heb opgedaan, hangt de zoektocht naar het hebben van impact samen met het bewust onderzoeken, benoemen en ontwikkelen van alle talenten die je hebt. Kennis en inzicht in je talenten kan je een kader bieden en richting geven. 

 

Wanneer je die talenten kan ondersteunen met de juiste (hoeveelheid) energie, kunnen ze ook een krachtige impuls aan de dag van morgen, aan gevoelens van autonomie en je zelfvertrouwen geven. Zo verandert de kijk op jezelf in een positief zelfbeeld en kan jij er weer een tijdje tegenaan.

 

Spreekt jou dit aan?

Bel of mail voor een gratis intakegesprek.